This post was originally published on this site

Beste Ter Leede Vrienden:

Via deze weg wil ik jullie op de hoogte brengen van een aantal wijzigingen binnen het bestuur van de Stichting Topvoetbal Ter Leede.

Na een intensieve periode binnen de diverse besturen en commissies binnen de vereniging en stichting, met als resultaat dat er vele positieve samenwerkingen zijn ontstaan. Is het nu tijd voor nieuwe inzichten om de stichting en vereniging verder te laten groeien.

Daarom heb ik, in het belang van de club, besloten het “voorzitters stokje” over te dragen. Ik ga en loop niet weg en blijf verbonden aan de club. Hoe? Dat gaan we met elkaar bekijken. Ik hoop op jullie begrip voor mijn keuze!

Ik geef het spreekwoordelijke stokje weer terug aan Peter Scheltus!
Ik hoop dat we met elkaar de ingeslagen weg van verbinden tussen de Vereniging en Stichting en het uitbreiden van de BC kunnen combineren, dan zijn in elk geval de gezamenlijke inspanningen van de afgelopen vijf jaren niet voor niets geweest!

Ik neem geen afscheid van de club maar van een functie, en vanuit die hoedanigheid wil ik iedereen bedanken voor het vertrouwen en respect!

Wijziging Commerciële Zaken:
Zoals al eerder aangegeven gaat Jeroen van Oosterom na vele jaren stoppen met zijn CZ bestuurstaken voor de Stichting. In de persoon van Peter de Kok hebben we naar mijn idee een waardig opvolger gevonden.

We zijn inmiddels gestart met de overdracht en hopen da dit aan het einde van het seizoen is gerealiseerd.

Voorwaarts Ter Leede

Ed Zuidhoek
Voorzitter Stichting Topvoetbal Ter Leede