Betaling OPEN

De status van uw betaling is “Open”.

Bedankt voor uw bijdrage!

Dit “Open” status betekend dat de betaling is gestart maar er is nog niet betaald. Dit is een tijdelijke status en veranderd meestal snel in betaald.

Als het goed is heeft u het door u ingevulde formulier op uw eigen email adres ontvangen, zelfs als de betaling no de “open” status heeft. Indien dit laatste niet het geval is vragen wij u om contact met ons op te nemen via dit email adres om er zeker van te zijn dat alles goed is gegaan.

Wij danken u in ieder geval voor uw financiële bijdrage aan de vrouwenselectie van TER LEEDE en hopen u spoedig (weer) langs het veld te ontmoeten.

De vrouwenselectie van Ter Leede.

Sponsor mogelijkheden

Kent u mensen in uw omgeving die eventueel interesse hebben om de vrouwenselectie te steunen (we kunnen alle steun goed gebruiken), of wilt u zelf eenmalig de selectie op een andere manier steunen, dan kunnen wij de volgende mogelijkheden aanbieden:

  • STEUN EEN GOED DOEL door een goed doel als advertentie op de achterkant van ons programmaboekje te plaatsen, u betaald hier €200 voor. Dit “programma” wordt bij iedere thuiswedstrijd aangeboden. Met deze actie steunt u dus niet alleen de vrouwenselectie maar ook een goed doel. Aanmelden kan via deze link of gebruik de QR code onder dit bericht met de vermelding “GOED DOEL”.
  • Wordt WEDSTRIJDSPONSOR door een wedstrijd naar uw keuze te sponsoren voor €250. Uw (bedrijfs)naam wordt dan vermeld voor de wedstrijd, op de website, op Social Media en in het programmaboekje. Aanmelden kan via deze link of gebruik de QR code onder dit bericht met de vermelding “WEDSTRIJD”.
  • Wordt BALSPONSOR door een wedstrijd naar uw keuze te sponsoren voor €150. Uw (bedrijfs)naam wordt dan vermeld voor de wedstrijd, op de website, op Social Media en in het programmaboekje. Aanmelden kan via deze link of gebruik de QR code onder dit bericht met de vermelding “BALSPONSOR”.
  • TER LADIES LID. Door Ter Ladies lid te worden steunt u de selectie met een jaarlijkse bijdrage van minimaal €50. U krijgt hiervoor een vermelding op de website, het bord in de kantine, regelmatig in het programmaboekje en uitnodigingen gedurende het jaar om een drankje te nuttigen na de wedstrijd met speelsters en staf. Aanmelden kan via deze link of gebruik de QR code onder dit bericht met de vermelding “TER LADIES”.

Nogmaals danken wij u voor uw bijdrage.

“PROGRAMMA”

“BALSPONSOR”

“WEDSTRIJD”

“TER LADIES”