Feestelijke opening Sponsorhome/bestuurskamer een groot succes!

Afgelopen zaterdag 27 augustus was het dan eindelijk zover. Om klokslag 13.00 uur werden de flessen ontkurkt en opende Jos v Hoekelen van H&B Bouw samen Kees de Lange en Ed Zuidhoek het nieuwe onderkomen van de Business Club, leden en de beide besturen van de vereniging!

Na de eerste toespraak werden de sponsoren en genodigden welkom geheten in de vernieuwde ruimte. Onder het genot van een glaasje prosecco keek iedereen zijn ogen uit, maar al snel bleek dat iedereen zich snel thuis voelde in de nieuwe entourage!

De gezamenlijke feestelijke lunch werd geopend door Jos en Harry en hun echtgenotes van H&B Bouw waarna iedereen kon genieten het mooie buffet, verzorgd door Jeff’s Catering.

In de loop van de middag werd het 1ste Erelid van de businessclub bekend gemaakt. Peter Kales werd verrast met deze bekendmaking. Met gepaste trots ontving hij de lof uitingen, die hem ten deel vielen. Op geheel eigen wijze sprak Peter de gasten in het sponsorhome toe en ontving het applaus voor zijn onderscheiding!

Na de wedstrijd, met als resultaat een verdienstelijk gelijkspel, werd het natuurlijk gezellig in het sponsorhome. Mede namens Kees de Lange wil ik via deze weg nogmaals iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan de realisatie van het sponsorhome/ de bestuurskamer.

Om 18.30 uur gingen de deuren open en kon eenieder het nieuwe onderkomen aanschouwen. Wij hopen dat het snel mogelijk wordt gemaakt dat het sponsorhome een verlengstuk van de kantine wordt en eenieder ook daar na 18.30 uur zijn drankje daar kan nuttigen.

Wij bedanken iedereen die er afgelopen zaterdag voor gezorgd hebben dat het een leuke dag onvergetelijke dag werd.

Ed Zuidhoek & Kees de Lange