This post was originally published on this site

Beste leden, vrijwilligers, supporters en sponsors,

Op 19 januari jl. hebben wij jullie helaas moeten informeren over het aftreden van onze voorzitter Kees de Lange wegens gezondheidsredenen.

Afgelopen week heeft Frank Kuijper aangegeven om tot 1 september 2024 ad interim de rol als voorzitter op zich te willen nemen.

Dit besluit komt natuurlijk niet zomaar tot stand en wij willen jullie graag informeren over de weg er naartoe.

Het afgelopen jaar hebben wij als bestuur samen met diverse personen uit alle geledingen binnen Ter Leede (klankbordgroep) een aantal keer met elkaar gesproken over de toekomst van onze mooie vereniging.

Dat was positief kritisch en daaruit zijn een aantal speerpunten naar voren gekomen, die wij momenteel aan het uitwerken zijn. Op 2 januari 2024 zijn wij met een select gezelschap uit de klankbordgroep bij elkaar gekomen om hulp te vragen. Gelukkig hebben een groot aantal mensen hun hand opgestoken om te helpen binnen de diverse commissies.

Het was voor ons als bestuur van belang om weer op sterkte te komen en rust, structuur en stabiliteit binnen de vereniging te brengen. Door het aanstellen van Frank als interim-voorzitter tot 1 september 2024, overbruggen wij het lopende seizoen en de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hoe wij daarna verder gaan is op dit moment nog niet bekend.

Zoals aangegeven hebben diverse mensen hun hand opgestoken, waar wij zeer blij mee zijn. Medio februari informeren wij jullie over de invulling van de diverse commissies en de verantwoordelijkheden.

Hieronder zal Frank zich kort voorstellen

Namens het bestuur,

Redboth Ciggaar
Rien de Bruijn
Nienke Heskes
Ed Zuidhoek

Ik ben Frank Kuijper, 45 jaar geboren en getogen in Sassenheim. Ik woon in Sassenheim samen met Linda Beuling, die ook bij Ter Leede heeft gespeeld en wij hebben een dochter van 16 jaar Floortje.

Inmiddels ben ik rond de 40 jaar lid van Ter Leede en heb ik alle jeugdteams doorlopen, bij het 3e elftal en later in de selectie gespeeld en weer afgebouwd bij het 3e elftal. Op dit moment probeer ik af en toe aan te haken met 7×7, 1 keer in de 2 weken, niet hoogdravend maar wel gezellig.

Ik werk als interim project-, programmamanager bij diverse klanten en sectoren. Het leuke van tijdelijke opdrachten is dat ik snel van waarde ben voor de klant en ik veel organisaties van binnen mag leren kennen.

Buiten de Ter Leede ervaring en achtergrond ben ik betrokken geweest bij FC Lisse. Omdat onze dochter daar voetbalde (wij hebben 15 jaar in Lisse gewoond) ben ik er ingerold en uiteindelijk verantwoordelijk geweest voor het meiden- en vrouwenvoetbal tot het seizoen 22/23.

Ik heb er heel veel zin in en hoop velen van jullie te zien en te spreken. Dat wij niet alles op korte termijn kunnen oplossen mag duidelijk zijn, eerst gaan wij gezamenlijk werken aan structuur, stabiliteit en de gedefinieerde speerpunten. Samen is niet alleen….

Voorwaarts Ter Leede

Met sportieve groet

Frank Kuijper