This post was originally published on this site

Afgelopen vrijdagavond vond er bij Van der Valk in Sassenheim de 17e editie plaats van de Ter Leede B2B veiling en dinershow. In totaal waren er 119 aanwezigen die allemaal hun steentje wilden bijdragen aan het succes van de veiling. Terwijl de gasten genoten van een door van der Valk geserveerd diner, werden zij tussendoor verrast met een spetterend optreden van Untamed.

Het was een geslaagde avond waarbij er fanatiek werd geboden op maar liefst 66 kavels, variërend van gesigneerde voetbalshirts tot exclusieve VIP-arrangementen, die door veilingmeester Sjaak Verkade en zijn dochter Amber professioneel aan de man werden gebracht.
Ook konden er “altijd prijs” loten worden gekocht en deze vonden gretig aftrek.

De totale opbrengst van de veiling kwam uit op het mooie bedrag van €100.000!!

Tevens waren er op elke tafel ballonnen aan linten aanwezig, die (zodra deze linten werden doorgeknipt) 50 euro per stuk voor de jeugd opleverden. Nog voordat de veiling begonnen was, hingen bij alle tafels de ballonnen tegen het plafond, wat het mooie bedrag van 3300 euro voor de jeugd opleverde!

De veiling werd afgesloten met een spetterend feest. DJ René draaide bekende hits en dit werd afgewisseld met de muzikale klanken van Saxy MR. S en Nickymusic.

De veiling zorgde niet alleen voor een mooi financieel resultaat, maar ook voor veel gezelligheid en saamhorigheid onder de aanwezigen. De club kan trots zijn op het behaalde resultaat

Uitslag altijd prijs loterij

Wij bedanken in het bijzonder:
* Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden, Hotel – Restaurant – Congrescentrum voor het beschikbaar stellen van de zalen, hun expertise en hulp
* Gaaf Bureau. Vormgeving en realisatie van alle uitingen
* Montfleury Sélection, dé B2B-partner voor kant-en-klare bloemen, planten en boeketten.
* Moolenaar Flower Bulbs & Seeds voor al het drukwerk
* BoonDesign, alles voor uw feestje, voor de helium ballonnen
En tot slot een dankwoord voor alle leden van Commerciële Zaken, Anoeska van Oosterom-Leemburg, Maud Tukker, Anouk Verschoor en Robert Steemers.