This post was originally published on this site

De afgelopen weken hebben de verantwoordelijke mensen uit de vrouwencommissie zich, als voorbereiding op het komend seizoen, gebogen over de invulling van de technische staf.  Ook komend seizoen zal de selectie bestaan uit 3 elftallen (Vrouwen 1, 2 en Jong Ter Leede). Het traject heeft geresulteerd in een principe akkoord met onze huidige hoofdtrainer William Vincent voor het seizoen 2023/2024.

Na 4 succesvolle jaren is besloten het contract met Arjan Timmers als trainer van Ter Leede Vrouwen 2 niet te verlengen en zullen aan het einde van het seizoen de wegen scheiden.  Later zullen wij nog uitgebreid terugkomen op de inzet en verdiensten die Arjan de afgelopen jaren heeft gedaan voor de vrouwenselectie. Deze activiteiten hebben mede bijgedragen aan het hoge niveau wat we tot nu toe hebben bereikt. Arjan heeft uitgesproken om dit seizoen een kers op de taart te zetten met een hoge klassering voor vrouwen 2.

Dit seizoen zijn wij gestart met Jong Ter Leede, een echt opleidingsteam dat onder leiding van Job de Ridder grote stappen aan het maken is in het seniorenvoetbal. Ok voor volgend seizoen zal Job de trainer van dit elftal blijven. Hiermee hopen wij ook een blijvende verbinding kunnen leggen met talentvolle meiden binnen onze eigen vereniging en de regio.

Voor de opengevallen positie voor trainer vrouwen 2 zijn wij in gesprek met mogelijke kandidaten.Deze week zullen de technische mensen ook gesprekken voeren met alle assistent-trainers. Wij streven ernaar om medio december 2022 de complete staf voor komend seizoen te kunnen presenteren.

Tags: