This post was originally published on this site

Wij zijn blij te kunnen aankondigen dat Jim Glasser per seizoen 2024/2025 weer terugkomt bij Ter Leede.

Jim stelt zich graag weer even voor:
Beste voetballiefhebbers,
Mijn naam is Jim Glasser en voor sommigen van jullie ben ik geen onbekende.
In het seizoen 2022/2023 ben ik trainer/coach van VV Ter Leede JO17-1 geweest en op dit moment ben ik trainer/coach van VV Katwijk JO15-1.
Om een kleine opfriscursus te geven over mijn verleden, op voetbalgebied ben ik o.a. voor een aantal jeugdselectieteams bij RKVV Teylingen trainer/coach geweest en heb ik ook nog een seizoen de rol van hoofd jeugdopleiding vervuld.
Mijn eerste contact met VV Ter Leede was het gecombineerde en succesvolle meiden team (samenwerking tussen Ter Leede en RKVV Teylingen) MO15-1 waarin mijn dochter Jolie speelde.
Ik kom na een paar goede gesprekken te hebben gevoerd, in het volgende seizoen terug als trainer/coach van VV Ter Leede jeugd en ik zal tevens deel uitmaken van de Afdeling Jeugd voor voetbaltechnische zaken waar ik enorm veel zin in heb.
Daarnaast liggen er nog meer nieuwe en leuke uitdagingen in het verschiet bij VV Ter Leede waar ik naar uitkijk om te doen.

Wij zijn blij dat Jim wederom de keuze heeft gemaakt voor Ter Leede en wensen hem veel succes en een sportief voetbalseizoen toe.