This post was originally published on this site

Ook Joël, heeft met de komst van Martijn, er alle vertrouwen in dat hij het nieuwe seizoen veel minuten zal gaan maken in het eerste elftal. Aan zijn inzet en voetbalkwaliteiten zal het niet gaan liggen.

We wensen Joël heel veel succes met het behalen van zijn doelen.

Mike van den Steenhoven, heeft aangegeven ons helaas te gaan verlaten, Mike kiest voor zijn maatschappelijke carrière en gaat daarom lekker dicht bij huis voetballen en 2x trainen. Mike gaan we missen, zowel zijn voetbal kwaliteiten, als zijn gezelligheid in de kleedkamer en kantine. Mike heel veel succes met alles en maken er nog een mooi seizoen van.

Carlito Fermina, onze topscoorder van dit seizoen, zal ons helaas gaan verlaten. Carlito heeft de kans gekregen om zich het nieuwe seizoen te gaan bewijzen in de 2e dvisie bij Kozakken Boys. Hopelijk maak je dit seizoen nog wat goaltjes voor ons en wensen we je voor het nieuwe seizoen heel veel succes bij je  nieuwe club.

Blijven: Joël van der Graaf, Steven wajer, Martijn Wooter, Benjamin van Aken, Stijn van Biezen, Oscar Minnaard, Alessandro Kwant, Dirk Hoekstra, Dave Star, Boy Tetteroo, Marc de Kruijs en Hidde van den Ende.

Nieuwkomer: Martijn Lagendijk (trainer), Julian van der Kwaak, Timon Fikkert, Wessel Blankespoor, Chris van der Zaag.

Vertrekken: Niek Oosterlee, Cees van Tongeren, Tomas Arroyo (VVSB), Tim Bloemendaal (VVSB) en Luc de Kruijs (Lisse), Jeffrey van Kempen (UVS), Daan Prins(UVS), Mike van den Steenhoven, Carlito Fermina(Kozakken Boys).