This post was originally published on this site

Afgelopen zaterdagmiddag was de jaarlijkse Kerst-inn en dit was wederom een groot succes. Voorafgaand aan de trekking van de laatste lotnummers van het Kerstrad werd er stilgestaan bij het afscheid van de supportersvereniging die o.a. het Kerstrad vele jaren mogelijk hebben gemaakt. Marion, Marjan, Nicole, Jan en Nanne onwijs bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren. Er zijn grote schoenen te vullen!

Aansluitend zijn de laatste 10 loten en natuurlijk de 2 hoofdprijzen bekend gemaakt. De hoofdprijzen zijn gewonnen door:

Wilma van der Voet; een prachtige Danish Design Watch mogelijk gemaakt door Juwelier Wagenmakers

Mark Noordermeer; de Mediamarktbon ter waarde van €100,- mogelijk gemaakt door Bandeko Autoservice Lisse.

Heel veel plezier met jullie prijzen!

Wij willen alle sponsors bedankt die het Kerstrad mogelijk gemaakt hebben:

Blue In Vrije tijdsmode, de KoffieMeulen, Eetcafé de Voogd, Electroworld Duynstee, Etos, Fietsshop Kuijper, Gall&Gall, Vita Cura, Graaf Jan Sassenheim, Groenteboer Kees Heemskerk, Brasserie Hemels, L. J. Sport, Alexanderhoeve, Annahoeve, Jo! Woman, Keurslagerij Scholten, Langeveld Wijnen, Plus van Dijk, Mediamarkt, Melman Business Casuals, Nozems, Op Eigen Wijze, Scapino, van Tol Bloemen en Planten en Viswinkel Schuitemaker.

En natuurlijk de sponsoren van de 2 hoofdprijzen Bandeko Autoservice Lisse en Juwelier Wagenmakers.

Hieronder staan nog alle prijswinnaars. Niet alle prijzen zijn opgehaald, deze kunnen alsnog opgehaald worden op dinsdag 19 december van 19.00 tot 20.00 uur in kantine

Wij wensen iedereen hele fijne feestdag en een gelukkig & sportief 2024!

Groet

Martin en Frank