This post was originally published on this site

Beste Ter Leede mensen,

Na de verenigingsdag op 15 juni, zal er onderhoud aan het sportpark en een grote schoonmaak van de kantine plaatsvinden.

De grasvelden 3 t/m 5 zijn dan met onmiddellijke ingang gesloten voor trainingen en wedstrijden. Veld 6 en 7 zijn nog wel langer te gebruiken, in tegenstelling tot afgelopen jaren, omdat nog deze zomer wordt begonnen met het aanleggen van de nieuwe kunstgrasvelden. Mocht dit project toch worden doorgeschoven naar 2025, dan gaan de grasvelden 6 en 7 alsnog snel in groot onderhoud. Zoals altijd is bovenstaande afgestemd met de wedstrijdsecretarissen, roostercommissie en de betrokken aannemers. Het vrijgeven van de velden gebeurt pas na goedkeuring door de aannemer, consul en bestuur.

Na de verenigingsdag zijn ook alle kleedkamers gesloten voor gebruik. Deze krijgen een grondige (chemische) schoonmaakbeurt, de vloeren worden geschrobd en de plafonds gereinigd. Bovendien krijgt de douche/verwarmingsinstallatie een opknapbeurt.

Onze clubscheidsrechters nemen ook vakantie en zijn minimaal 6 weken niet beschikbaar.

Zoals elk jaar, is het op kantine- en accommodatiegebied een race tegen de klok en een hele puzzel om alles weer rond te krijgen, zodat we fris en fruitig het nieuwe seizoen in kunnen gaan. Op zaterdag 13 juli staat nml. de 1e trainingsdag alweer gepland. Uiteraard willen we dat voor die tijd de kantine weer spik en span is. Het meubilair moet afgenomen worden, de ramen gezeemd etc. Met andere woorden, een grote schoonmaak en daarvoor zoeken we helpende handjes.

Op woensdagochtend 19 juni willen we, uiteraard met zo veel mogelijk handjes, van 8.00 uur tot 12.00 uur aan de schoonmaak beginnen. Dit is best een klus en kunnen we eigenlijk niet alleen. Dus heb je die ochtend een uurtje tijd, kom dan naar de kantine en help ons ervoor te zorgen dat we er bij de start van het seizoen weer netjes bij zitten. Wij zorgen voor de koffie, thee en wat lekkers en dan maken we er met elkaar een productieve, maar gezellige ochtend van. Want…vele handen maken licht werk.

Zeg het voort…….

Bestuur, accommodatiecommissie en kantinecommissie