This post was originally published on this site

image
1. Wat is je naam? Ties van der Holst 2. Hoe oud ben je? 12 jaar 3. Heb je broertjes of zusjes? Mijn oudste zus heet Jippe en is 15 jaar. Mijn andere zus is Maartje, zij is 13 jaar. 4. Wie zijn je vader en moeder en doen zij ook aan sport? Mijn vader heet Maurice en hij gaat graag wielrennen en hardlopen. Mijn moeder heet Joyce, zij houdt van wandelen. 5. Op welke school zit je en welke groep? Ik zit in groep 8  van het Sterrenwerk. 6. Welke les is het leukst op school? Gym. 7. Wie zou je weleens 1 dagje willen zijn en waarom? Ik zou graag een dagje Mpabbé willen zijn om te kijken hoe een druk voetballeven hij heeft. 8. Wat is je lievelingseten en wat lust je echt niet? Mijn lievelingseten is kibbeling. Ik lust geen pompoensoep. 9. Wat wil je later worden? Profvoetballer of gymmeester. 10. Heb je een favoriete vlogger? Eigenlijk niet echt. 11. Door wie of wat ben je bij Ter Leede gekomen? Door mijn ouders. 12. Hoe lang zit je al op voetbal? Sinds ik 5 jaar was. 13. In welk team speel je? JO-13-2 14. Op welke positie speel je? Ik sta op alle plekken, maar nu vaker in de aanval. 15. Wie zijn je trainer(s)/begeleider(s)? Tom, Maurice, Julian, Remco en Maurice. 16. Heb je nog andere hobby’s naast het voetballen? Gamen en buiten spelen. 17. Wat is je leukste moment tot nu toe bij Ter Leede? Easter Open en de voetbalvakantieweek. 18. Wat is je favoriete profclub? Ajax. 19. Wie is je favoriete profvoetballer? Kylian Mbappé. 20. Wie vind je de beste speler bij Ter Leede? Tomas Arroyo. 21. Hoeveel penalty’s ga je scoren van de 10? Ik denk 6. 22. Wat wordt de uitslag zaterdag? 2-0. Wil je verder nog wat zeggen of kwijt? Ik verheug me op het penalty’s schieten.