This post was originally published on this site

image
1. Wat is je naam? Jayden van der Schagt 2. Hoe oud ben je? 12 jaar 3. Heb je broertjes of zusjes? Ja ik heb een zus en een broertje ze heten Dana en Quinten 4. Wie zijn je vader en moeder en doen zij ook aan sport? Mijn vader heet Richard en mijn moeder heet Miranda ze gaan naar de sportschool 5. Op welke school zit je en welke groep? Ik zit op het Rijnlands lyceum Sassenheim ik zit in hv1A 6. Welke les is het leukst op school? Sportklas 7. Wie zou je weleens 1 dagje willen zijn en waarom? Frenkie de jong omdat het me leuk lijkt om in het buitenland te voetballen 8. Wat is je lievelingseten en wat lust je echt niet? Me lieveling eten is pizza en ik vindt ei niet lekker 9. Wat wil je later worden? Profvoetballer of gymleraar 10. Heb je een favoriete vlogger? Nee heb ik niet 11. Door wie of wat ben je bij Ter Leede gekomen? Door mijn opa 12. Hoe lang zit je al op voetbal? 8 jaar 13. In welk team speel je? 13-01 14. Op welke positie speel je? Middenveld en centrale verdediger 15. Wie zijn je trainer(s)/begeleider(s)? Mijn trainers zijn Marijn en Mariska 16. Heb je nog andere hobby’s naast het voetballen? Gamen 17. Wat is je leukste moment tot nu toe bij Ter Leede? Easter open 18. Wat is je favoriete profclub? Ajax 19. Wie is je favoriete profvoetballer? Frenkie de jong 20. Wie vind je de beste speler bij Ter Leede? Oscar minnaard 21. Hoeveel penalty’s ga je scoren van de 10? 7 22. Wat wordt de uitslag zaterdag? 3-1 Wil je verder nog wat zeggen of kwijt? Nee