image
1. Wat is je naam? Brian Skomski 2. Hoe oud ben je? 12 3. Heb je broertjes of zusjes? 1 zus Lena 4. Wie zijn je vader en moeder en doen zij ook aan sport? Mijn moeder heet Monika en mijn vader heet Rafael, tracking en voetballen 5. Op welke school zit je en welke groep? Ik zit op de Sterrenwerk, in groep 8 6. Welke les is het leukst op school? Gym, voetballen buiten 7. Wie zou je weleens 1 dagje willen zijn en waarom? Lewandowski, omdat hij zeer goed is 8. Wat is je lievelingseten en wat lust je echt niet? Mijn lievelingseten is spaghetti en pasta, ik lust geen spinazie. 9. Wat wil je later worden? Profvoetballer 10. Heb je een favoriete vlogger? Heb ik niet echt 11. Door wie of wat ben je bij Ter Leede gekomen? Door het feest van Sinterklaas, de Pieten hebben me meegenomen naar Terleede 12. Hoe lang zit je al op voetbal? Zeker 6 jaar 13. In welk team speel je? JO13-1 14. Op welke positie speel je? Centraal achter 15. Wie zijn je trainer(s)/begeleider(s)? Djordy Strijk 16. Heb je nog andere hobby’s naast het voetballen? Met mijn honden spelen, Youtube volgen en buitenspelen met mijn vrienden 17. Wat is je leukste moment tot nu toe bij Ter Leede? Kampioen worden met de JO13-2 en de Voetbalvakantieweek 18. Wat is je favoriete profclub? Barcelona en Radomiak 19. Wie is je favoriete profvoetballer? Lewandowski en Messi 20. Wie vind je de beste speler bij Ter Leede? Ze zijn allemaal goed! 21. Hoeveel penalty’s ga je scoren van de 10? 10 22. Wat wordt de uitslag zaterdag? 3-1 Wil je verder nog wat zeggen of kwijt? Ik heb er veel zin in!