NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Annabel SchrijverKeeper30202022Mijn naam is Annabel Schrijver. Sinds 2020 speel bij Ter Leede. Voordat ik de stap naar Ter Leede heb gemaakt heb ik 12 jaar lang bij Voorschoten 97 gespeeld.

Aan het begin was het wel wennen bij Ter Leede. Hiervoor speelde ik in een vriendinnen team in de 4de klasse. Bijna 8 jaar heb ik daar met dezelfde teamgenoten gespeeld. Het was daarom vooral wennen om voor het eerst bij een andere club te spelen en een heel nieuw team te leren kennen. Het niveau ligt natuurlijk ook een stuk hoger en het is hier een stuk professioneler.
Spijt van mijn keus heb ik zeker nooit gehad. In het 4e jaar dat ik hier bij Ter Leede speel hebben ik met het team al zo veel hoogtepunten meegemaakt die ik anders niet had beleefd.

Het mooiste wat ik tot nu toe met Ter Leede heb bereikt is de nacompetitie van het afgelopen seizoen waarbij we na 3 spannende wedstrijden de finale wonnen en promoveerde naar de hoofdklasse. Ik ben heel trots hoe we hier als team in de laatste fase van het seizoen zo hard voor geknokt hebben.

Ik heb het enorm naar mijn zin en geniet ervan om telkens meer te leren en beter te worden.
Naast voetbal speel ik ook met veel plezier tennis en op zijn tijd een potje padel.

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00