NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Anne SelliesRechtsbuiten, Linksbuiten7202323Ik ben 23 jaar oud en woon in Warmond. Wegens mijn moeders werk als diplomaat heb ik in totaal acht jaar in het buitenland gewoond. Ik heb vier jaar in China gewoond en vier jaar in Mozambique. Verder woon ik sinds mijn twaalfde weer in Nederland en studeer ik momenteel aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Ik ben als acht jarige begonnen met voetbal en heb meerde jeugd interlands mogen spelen. Na drie zware kruisband blessures wil ik weer plezier terug vinden in het spelletje en daarvoor ben ik bij Ter Leede op het juiste adres.Na mijn blessureleed van afgelopen seizoen kijk ik er vooral naar uit om weer wedstrijd minuten te mogen maken. verder heb ik zin om mezelf te ontwikkelen en om plezier te hebben op het veld met mijn nieuwe teamgenoten.Ik houd van muziek en ga graag naar concerten. Verder houd ik van lekker koken en het bakken van gezonde lekkernijen.

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00