NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Anne WarmerdamLinks of rechts back202121Ik ben Anne Warmerdam, 21 jaar, ik kom uit Warmond en dit word mijn derde jaar bij Ter Leede. Verder heb ik het CIOS afgerond en ga ik aankomend jaar doorstuderen. Ook vind ik het leuk om in mijn vrije tijd andere sporten te doen zoals, squash, padel en golfsurfen. Ik kijk uit naar aankomend jaar en ik hoop veel te leren!Ik ben benieuwd hoe de aankomende wedstrijd gaat zijn. Voor mij is het een heel nieuw team en een hoger niveau dus het zal natuurlijk wel wennen zijn. Wel denk ik dat iedereen elkaar zal helpen waar nodig en iedereen zich 100% zal inzetten om de eerste wedstrijd te winnenSurfen, padel, squash

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00