NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Anouk PoortvlietLinks/rechts midden202218Ik woon in Zwammerdam, dichtbij Alphen aan den Rijn en ik studeer nu Human resource management en zit nu in het 2e jaar. Dit doe ik aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik vind het leuk om met vrienden gezellig een drankje te doen. Vroeger zat ik altijd op hockey in de selectie van HC Alphen, maar op m'n 12e ben ik op voetbal gegaan. En dat vond ik veel leuker dan hockey. Dus dat was een goede keuze.Ik heb heel veel zin in de volgende wedstrijd en ben benieuwd hoe we als team gaan spelen. Ook omdat er een paar nieuwe mensen in ons team zitten.Naast het voetballen probeer ik te hardlopen elke week, maar dat lukt niet altijd ivm school etc. Maar ik vind het wel leuk om te doen. En ik vind het leuk om te snowboarden op wintersport.

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00