NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Esmay de RidderMiddenvelder200920Ik ben Esmay, 19 jaar woon in Sassenheim en ik speel bij Jong. Ik voetbal al bij Ter Leede sinds de ukken dus dit is echt mijn clubbie. Dit schooljaar start ik aan de opleiding Pedagogiek aan de HVA. Verder hou ik van leuke dingen doen met vrienden en plaatjes draaien. Ik kijk erg uit naar dit seizoen!Ik heb heel veel zin om het seizoen af te trappen met de eerste oefen wedstrijd tegen Loosdrecht vrouwen 1. Ik denk dat wij als Jong dit seizoen bovenaan mee kunnen gaan spelen in de competitie dus de oefen wedstrijden zijn een goeie oefening daarvoor!Ik hou van verschillende plaatjes draaien op mijn kamer :)

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00