NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Hanne van GervenAanvallende Middenvelder, Rechter Middenvelder10202018Hoi! Ik ben Hanne en dit wordt mijn tweede seizoen bij de damesselectie van Ter Leede. Ik voetbalde altijd tussen de jongens bij FC Lisse, maar toen ik eenmaal naar het vrouwenvoetbal ging, heb ik de overstap naar Ter Leede gemaakt.
Op dit moment is het nog lekker zomervakantie, maar over een paar weken start mijn 2e studiejaar. Ik studeer Bestuurskunde aan de universiteit van Leiden.
Naast voetbal en mijn studie heb ik een baantje in de horeca en vind ik het leuk om lekker met vrienden af te spreken!
De volgende wedstrijd is de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. We gaan naar België met de bus! Na de wedstrijd hebben we ook tijd in de stad, dus dat wordt een leuke dag!
Ik hoop natuurlijk dat we onze eerste wedstrijd winnen en van elkaar kunnen leren voor aankomend seizoen.
Naast voetbal, werk en school houd ik niet heel veel tijd over. Maar als hobby naast het voetbal ga ik graag met vrienden afspreken!

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00