NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Lieke HemmingaRechter Verdediger, Linker Verdediger202319Ik ben Lieke Hemminga, 19 jaar oud. Ik studeer op het Johan Cruyff College in Roosendaal en zit in mijn laatste jaar. Ik kom uit Maassluis en heb 1 broer en 2 zussen. op mijn 6e ben ik begonnen met voetbal. Ik heb afgelopen 3 jaar bij Excelsior Rotterdam gevoetbald, daarvoor heb ik 3 jaar bij Feyenoord mogen voetballen. Helaas ben ik nu herstellende van een voorste kruisband blessure en zal ik de mogelijkheid krijgen om bij Ter Leede te kunnen herstellen.N.v.t (helaas even geen voetbal nog voor mij)Naast voetbal en school vind ik het erg leuk om tijd door te brengen met vrienden. Daarnaast vind ik het ook erg fijn om een boek te lezen en te genieten van muziek.

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00