NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Renate BosCentrale Verdediger17201925Toen ik 7 jaar oud was, begon ik met voetballen. In de jeugd van Ter Leede heb ik als meisje tussen de jongens veel geleerd. Op mijn 14e besloot ik om te stoppen, ik was het plezier kwijtgeraakt. 7 jaar later kwamen toch weer die kriebels en miste ik het sporten in een team. Ik hoopte het plezier en teamgevoel weer terug te vinden in de damesselectie van mijn ‘oude’ club Ter Leede. Dit is de afgelopen 4 jaar zeker gelukt! Met als hoogtepunt de promotie van Dames 2 naar de Hoofdklasse in seizoen 2022/2023. Daarvoor hebben we als team gestreden en ben ik nog steeds erg trots op!

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00