Sarissa van der Meer

NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Sarissa van der MeerRechter Middenvelder, Centrale Verdediger, Linker Middenvelder, Verdedigende Middenvelder12200627Ik voetbal al sinds de jeugd bij Ter Leede en heb nooit bij een andere club gespeeld. Ter Leede is echt mijn club en ik hoop nog een lange tijd het rood gele shirt te dragen.
Ik speel het liefst als controlerende middenvelder en mijn sterke punten zijn: rust aan de bal houden, overzicht bewaren en een goede trap.
In het dagelijks leven werk ik als implementatie consultant voor een software bedrijf in Katwijk. Als ik de voetbalschoenen aan de wilgen hang, hoop ik mijn carrière als trainer te kunnen voort zetten.
Eten en drinken met de vrienden en fitnessen

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00