NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Sophie de GrootLinker Verdediger, Centrale Verdediger, Rechter Verdediger202318Mijn naam is Sophie de Groot en ik ben 18 jaar en ik voetbal al sinds mijn 6e. Tot mijn 17e heb ik in Naarden gewoond. Vanwege mijn studie, Communicatie en Multimedia Design, ben ik verhuisd naar den Haag. Sinds mijn verhuizing train ik mee bij Ter Leede. Komend seizoen ga ik hier ook de wedstrijden meespelen :). Ondanks dat ik door vakantie een groot deel van de voorbereiding mis heb ik ontzettend veel zin om komend seizoen te gaan knallen met en bij Ter Leede. Maar eerst nog even lekker genieten van de zon.Ik heb heel erg zin om samen met het team alles te geven op het voetbalveld. Kijkend naar het talent wat in de Ter Leede vrouwenselectie loopt, heb ik ontzettend veel vertrouwen in de komende wedstrijd(en).Zeilen, Encaustic art, lezen, gymmen, met vrienden afspreken en reizen

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00