NaamOp welke positie speel je?Rug(shirt)nummer?Bij Ter Leede sinds?LeeftijdVertel wat over jezelfHoe kijk je naar de volgende wedstrijd?Heb je nog andere hobby naast het voetballen?
Tessa KappeMiddenveld202218Ik ben Tessa, 18 jaar en zit op voetbal bij Ter Leede sinds vorig seizoen. Ik heb dit jaar mijn VWO diploma gehaald en ga binnenkort starten met mijn studie Engelse taal en cultuur. Ik ben redelijk introvert en vind het heerlijk om alleen te zijn om te lezen, gamen of naar muziek te luisteren. Ik luister eigenlijk alleen maar naar rock/metal muziek en naar concerten gaan met mijn broer en vader is één van mijn favoriete bezigheden. Ik heb ontzettend veel zin in dit seizoen en ik hoop dat we met z'n alle kunnen strijden voor het kampioenschap! :)Vooral met heel veel zin maar ook met een drive om te winnenGamen, lezen, schrijven, muziek luisteren

HOODIE ACTIE

Beste fans,

We spelen bij Ter Leede al jaren op het hoogste amateurniveau. Met VR1 spelen we in de Topklasse en onze VR2 zijn vorig jaar naar de hoofdklasse gepromoveerd en VR3 (jong) is het team vanuit waar jonge en nieuwe spelers de kans krijgen om naar VR2 en later VR1 te promoveren.

Om dit niveau door te zetten en om dit jaar voor het kampioenschap te gaan, gaan we met zijn allen op trainingskamp naar Spanje tijdens de winterstop. Helaas levert vrouwenvoetbal nog altijd weinig op en zijn we dus afhankelijk van onze sponsoren.

Voor het trainingskamp hebben we extra steun nodig, vandaar de vraag aan jullie: wil je mijn persoonlijke sponsor worden?

Hiermee scoor je een plekje op mijn hoodie die ik naar elke wedstrijd met trots zal dragen. Je mag zelf een bedrag kiezen wat je wil steunen, dit gaat al vanaf €1! Stuur me een berichtje via deze link met wat je wil sponsoren en welke naam je op de trui wil.

Met het geld ga ik samen met mijn teamgenoten zorgen voor een spektakel dit seizoen! Alvast HEEL ERG BEDANKT ❤️💛

CROWDFUNDING

Help ons mee op Trainingskamp

(LET OP: Dit is NIET de Hoodie actie!)

Trainingskamp 2024
€ 19.100,00 / € 30.000,00