This post was originally published on this site

Voor het seizoen 2023/2024 zal René Dikhoff de rol van Technisch coördinator gaan vervullen.

René is al een lange tijd bezig om de meidenafdeling op de kaart te krijgen en dit lukt hem uitstekend. Wij zijn dan ook blij met de keuze van René en kijken uit naar een goede samenwerking.

René:
Mijn naam is René Dikhoff en vanaf dit seizoen zal ik als Technisch Coördinator voor de meidenafdeling van Ter Leede aansluiten bij de Technische Commissie.

Ik ben 40 jaar, bijna 15 jaar getrouwd met Juliette en wij hebben 2 kinderen; Emma (13) en Siem (9). Emma speelt nu in de MO15-1 en Siem in de JO11-4. Zelf heb ik tot mijn 15e bij Vitesse Delft als verdediger gevoetbald en door een vervelende blessure moest ik helaas stoppen. Toen ik het voetbalvirus aan mijn dochter had overgegeven en zij op haar 6e bij Ter Leede terechtkwam ben ik vrijwel direct als trainer/begeleider gestart en heb ik in de afgelopen jaren een aantal jongens en meiden teams getraind en begeleid.

In 2020 kwam de functie als coördinator meiden erbij (want Corona en tijd “over”) en heb sinds die tijd samen met verschillende mensen binnen Ter Leede met veel plezier het aantal meidenteams vergroot en meer meiden lid gemaakt en behouden voor de club. Dit blijft de uitdaging voor de komende jaren, evenals het vergroten van de samenwerking binnen Ter Leede en het wederom op de kaart zetten van Ter Leede als uitstekende club voor meidenvoetbal.

Ik heb veel zin om deze uitdaging aan te pakken! Voorwaarts Ter Leede!

TerLeede wenst René een mooi en sportief seizoen toe!