MATCHDAY!!!

Voor Ter Leede Vrouwen 1 een hele belangrijke zaterdag… het stapt de bus in naar Arnhem waar Eldenia Vrouwen 1 de tegenstander is. En om niet verder weg te zakken op de ranglijst zal na drie nederlagen op rij nu echt een overwinning nodig zijn…. En die busreis terug is ...natuurlijk het allerleukste en gezelligste als die drie punten mogen plaatsnemen op de daarvoor gereserveerde plek voorin de bus! Aftrap in Arnhem is om 13.00 uur.

Ter Leede Vrouwen 2 trapt om 11 uur af op veld 2 tegen IJzendijke Vrouwen 1. De afgelopen seizoenen een zeer geduchte tegenstander met heel veel kwaliteit in de groep. Ter Leede Vrouwen 2 zal net zo “AAN” moeten zijn als de afgelopen weken om deze lastige tegenstander puntloos naar huis te sturen…

Jong Ter Leede speelt de bollenstreek-derby uit tegen FC Lisse Vrouwen 1. Als die drie punten mee de tas in gaan naar Sassenheim mag Jong Ter Leede stiekem nog wel omhoog kijken in de stand… maar daarvoor moeten alle koppies binnen het team van Jong Ter Leede echt dezelfde kant op staan!

We wensen jullie een hele fijne voetbal-zaterdag en zien jullie hopelijk en graag langs de lijn bij één van onze wedstrijden!

MATCHDAY!!!

In het weekend van de klassieker staat er ook in de TOPKLASSE van het Vrouwenvoetbal een klassieker op het programma… Ter Leede Vrouwen 1 tegen Saestum Vrouwen 1.

Een speciale dag op Sportpark de Roodemolen, want wij ontvangen alle leden van de Ter Ladies Club van 50... om deze wedstrijd onder het genot van een hapje en drankje van dichtbij mee te maken! En na de uitglijder van vorige week in Haarlem tegen DSS willen de meiden onder leiding van het technische trio Vincent/de Bruin en Jelles maar één ding…. De rug rechten, de huid duur verkopen en de drie punten in Sassem houden!

Ter Leede Vrouwen 2 stapt de bus in voor een uitwedstrijd in Sleeuwijk. Aftrap in het Noord-Brabantse is om 12.30 uur

Jong Ter Leede verloor midweeks de inhaal-competitiewedstrijd tegen koploper Quick Boys Vrouwen 1. In een aantrekkelijke wedstrijd trokken de Katwijkse meiden aan het langste eind en wonnen met 3-5. Vandaag komt Voorschoten ‘97 Vrouwen 1 op bezoek, de aftrap op het hoofdveld is om 10.00 uur.

We zien jullie graag langs de lijn bij één van onze wedstrijden!

"Ladies Night" Braderie op 26 mei, komt u ook?

Op 26 mei aanstaande organiseren de Ter Leede Vrouwen de eerste « Ladies Night » in de vorm van een Braderie, inclusief modeshow, catwalk en veiling. Zoals de titel het al doet vermoeden is dit een “Ladies ONLY night”, ofwel ...alleen vrouwen zijn welkom. Dit zijn zowel de speelsters van de vrouwenselectie als ook hun familie, vrienden en uitgenodigde gasten.

Tijdens de braderie zal er een modeshow met catwalk plaats vinden, waarbij de speelsters kleding zullen presenteren die vervolgens geveild zullen worden, en tevens zal er een loterij/veiling plaats vinden met diverse items, waaronder een helikoptervlucht.

Locatie: clubhuis van vv Ter Leede te Sassenheim
Tijd: vanaf 17:00 tot 22:30
Toegangsprijs: € 5

Geïnteresseerde ONDERNEMERS die met een kraampje aanwezig willen zijn op de braderie zijn uiteraard van harte welkom!

Meer informatie, kaartjes en deelname voor ondernemers via deze link, https://terleedevrouwen.nl/braderie-2023/

MATCHDAY!!!

Deze MATCHDAY vallen de reisafstanden gelukkig mee, jullie kunnen ons vinden in Haarlem, Sassenheim en Katwijk!

Haarlem: Ter Leede Vrouwen 1 neemt het hier op tegen DSS Vrouwen 1. Aftrap is om 14.30 uur

Sassenheim: Ter Leede Vrouwen 2 trapt om 11.30 uur af ...tegen titelkandidaat IJFC Vrouwen 1.

Katwijk: Jong Ter Leede gaat op bezoek bij FC Rijnvogels Vrouwen 2. Aftrap 14.30 uur.

Lekker warm aankleden en hopelijk herkennen en zien we jullie langs de lijn!