ONZE SPONSORS

DE ORGANISATIES DIE ONS STEUNEN

BET CITY

BetCity.nl is hét online betting platform voor de slimme spelers! BetCity is snel, uitdagend en vol vermaak en entertainment, maar vooral: voor en door spelers.

Meer Info…

Graaf Jan
Grand Café

Het Grand Café heeft een huiselijke en toegankelijke ambiance en biedt zitplaatsen voor 100 personen en er is een groot buitenterras aanwezig.

Meer Info…

Solid Online

Solid Online koppelt data uit verschillende bronnen met elkaar. Integreren en verbinden, daar gaat het ons om. Zo zijn vele grote en middelgrote bedrijven u voorgegaan.

Meer Info…

ING

Wist je dat veel bankzaken via de app of Mijn ING Zakelijk veel makkelijker en sneller gaan? Vermijd wachttijden en regel het zelf.

Meer Info…

Sport 2000 | L.J. Sport

L.J. Sport is gevestigd in Sassenheim, Wassenaar en Lisse. Zij bieden een goede service en hebben een breed aanbod aan sportbenodigdheden.

Meer Info…

WILT U OOK SPONSOR WORDEN OF HELPEN, BEKIJK VIA DEZE LINK DE MOGELIJKHEDEN

Of wordt “Ter Ladies” lid, vanaf € 50 bent u al lid.

Ter Ladies

Al jarenlang spelen de Ter Leede Vrouwen op landelijk niveau. Om zich te kunnen handhaven aan de top van het nationale amateur Vrouwenvoetbal en om voor jonge en talentvolle speelsters een aantrekkelijke club te blijven, moet Ter Leede zich blijven ontwikkelen. Naast optimale organisatorische faciliteiten zijn financiële middelen daarbij onontbeerlijk.

Om deze reden is enkele jaren geleden Ter Ladies opgericht. Ter Ladies staat voor een groep mensen die het Vrouwenvoetbal bij Ter Leede in hun hart hebben gesloten en door hun financiële bijdrage aan de Ter Ladies hun steentje bijdragen om het Vrouwenvoetbal in Sassenheim aan de top te houden. Door corona hebben de activiteiten de laatste tijd helaas op een laag pitje gestaan maar met ingang van het nieuwe seizoen willen wij de Ter Ladies nieuw leven inblazen.

Draagt u het Vrouwenvoetbal bij Ter Leede een warm hart toe en wilt u meewerken aan het aan de top houden van het vrouwenvoetbal bij Ter Leede, dan nodigen wij u uit om lid te worden van Ter Ladies. Iedereen kan lid worden, jong en oud! Als lid steunt u het Vrouwenvoetbal bij Ter Leede met een bijdrage vanaf 50 euro per jaar. Met deze jaarlijkse extra inkomsten kan de Vrouwencommissie van Ter Leede nog beter en professioneler aan de slag en de kwaliteit van speelsters en staf meer en meer verbeteren.

Wat krijgt u als lid van de Ter Ladies hiervoor terug?

  • Naamsvermelding op het Ter Ladies bord in ons clubgebouw en indien gewenst op de website.
  • Uitnodiging voor een “Meet & Greet” op een aantal wedstrijddagen in het seizoen. Naast het bijwonen van een aantrekkelijke thuiswedstrijd bent u dan welkom om samen met de Vrouwenselectie, staf en sponsoren een hapje en een drankje te nuttigen.

Bent u enthousiast geworden en mogen wij op uw steun rekenen? Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan via onderstaand e-mailadres of via het formulier op deze pagina

Namens de gehele Vrouwenafdeling zijn wij u dankbaar.

terladies@terleede.nl

De huidige Ter ladies leden:

Insgate B.V.Freeline OrganicsBert van der Tholen
Robin van EgmondPeter KostZoë en Siem
Jan GeenjaarCo en Yvonne van der KrogtStiena en Jan
Henk van GervenAngèle KusterFamilie van der Vaart
Ronald van GoolJan en TherèseThomas Veuger
Rosa van GoolRuud en MilaRonald en Marion Vonk
Lies en Leo van HaasterenDushiBarladies
Jan en Marjan van HarskampIan NieuwenhuisJaap Wijntjes
Familie HendriksArie PhilippoDirk Wilbrink
Jan Willem HesselinkDóris PiresRob Zegers
Bart HoubenFamilie SchrijverFerdinand Zandbergen
Andre van BeelenChris van den BergDe Jongens
Dick van DoorenEd van den BergFamilie de Bruijn-Molenaar
Garsield BonsJack BloemendaalKimberley en Marleen
Multi-Dimensions B.V.Niek en Ditte BloemendaalRon van den Berg
Willem BuijsXS2SOLAR

Na ruim 70 jaar lid van Ter Leede speelde ik o.a. met Jaap Verbeek in de senioren. Dezelfde Jaap Verbeek is de belangrijkste persoon geweest in de start, en oprichting van het vrouwen voetbal bij Ter Leede, ik was zijn assistent. In januari 1976 werd het eerste vrouwen elftal opgericht. Volgens het bestuur van toen een dood geboren kindje, nu in de bloei van haar leven. In 1994 promoveerde Vrouwen 1 naar de eredivisie en nu nog steeds. Wij zijn toen uit heel Nederland door goede spelers benadert. Het ene kampioenschap na het andere was het resultaat met vele bekende, en nu ook beroemde namen. UEFA organiseert een Europacup toernooi voor landskampioenen voor vrouwen. De eerste Europese finale is gespeeld bij Ter Leede. De UEFA was zeer te spreken over de zeer goede organisatie, slapen eten in Noordwijk, voetballen in Sassenheim. In die periode was Ter Leede met soms 6 speelsters hofleverancier bij de KVNB. Bij het begin van het betaalde voetbal zijn wij 14 speelster kwijtgeraakt aan het betaalde voetbal. Vanaf toen zijn wij als familie ten alle tijden de vrouwen blijven sponseren. Lid worden van de Ter Ladies en extra donaties hoort daarbij. Ter Leede vrouwen is een zeer belangrijk onderdeel in onze vereniging en zal dit ook blijven.

 –  Nico Bloemendaal

Wordt u ook “Ter Ladies” lid? Vul dan onderstaand formulier in.

Ter Ladies lidmaatschap formulier

Dit formulier delen? Laat onderstaande QR code zien of download hem door op het plaatje te klikken.

Mobiele versie

<- Mobiele (korte) versie

Web (lange) versie ->

WEB versie

BALSPONSORS van onze thuiswedstrijden

Balsponsoren thuiswedstrijden

Heeft u er wel eens over nagedacht om balsponsor te worden van de Ter Leede Vrouwenselectie in Sassenheim?

Een vreemde vraag en wellicht niet voor u van toepassing, maar de Vrouwenselectie van Ter Leede heeft u nodig. Het zal u niet vreemd in de oren klinken dat het vrouwenvoetbal in Nederland een ondergeschoven kindje is en dat de diverse Vrouwenselecties helaas veelal te weinig financiële middelen tot hun beschikking hebben om goed te kunnen presteren onder normale omstandigheden. Zeker als je tot de top van het Nederlandse amateurvoetbal behoord, zoals Ter Leede Vrouwen, is het vrijwel onmogelijk geworden zonder de steun van diverse sponsoren.

Vandaar onze vraag om als bedrijf/persoon balsponsor te worden tijdens een thuiswedstrijd van de Vrouwenselectie van Ter Leede. Uw naam/bedrijf wordt niet alleen omgeroepen voorafgaand aan de wedstrijd, maar ook op Social Media en via de eigen website zullen wij deze delen op de Instagram- en Facebook- accounts van zowel de club als die van sommige speelsters zelf. Na de wedstrijd krijgt u de bal overhandigd en getekend door alle speelsters inclusief een selectiefoto.

Dit alles voor € 150

U bent uiteraard welkom na de wedstrijd voor een “meet & greet”, met diverse speelsters en staf, onder het genot van een drankje en een hapje.

Wij zijn dankbaar voor uw bijdrage en verheugen ons erop u na de wedstrijd persoonlijk te mogen begroeten.

De Vrouwenselectie van Ter Leede.

Klik op de link bij de wedstrijd waar u balsponsor wilt worden en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WedstrijdTegenstanderDatumBalsponsor
Ter Leede VR1DSE VR101/10/2022 L.J. Sport | Sport 2000
Ter Leede VR1DSS VR115/10/2022
Ter Leede VR1FC Rijnvogels VR122/10/2022
Ter Leede VR1Eldenia VR105/11/2022 Beautysalon Time for you
Ter Leede VR1FC Eindhoven AV VR119/11/2022
Ter Leede VR1ACV VR126/11/2022
Ter Leede VR1Be Quick '28 VR110/12/2022
Ter Leede VR1Oranje Nassau VR104/02/2023
Ter Leede VR1FC Rijnvogels VR104/03/2023 Beautysalon Time for you
Ter Leede VR1Saestum VR118/03/2023
Ter Leede VR1Wartburgia ASV VR101/04/2023
Ter Leede VR1DTS '35 Ede VR113/05/2023onbekend, wordt u balsponsor

Voor alle mogelijkheden om de TER LEEDE vrouwenselecties te ondersteunen volg dan de link naar deze pagina.

Loading...

Volg ons op Social Media

Regelmatig plaatsen wij updates en verslagen
op onze Instagram en Facebook pagina

Social Media