Trainingskamp 2024 “AKTIE” Pagina

Trainingskamp 2024
“AKTIE” Pagina

Vrijwel de gehele vrouwenselectie gaat 4 dagen op trainingskamp in januari 2024 naar Lloret de Mar in Spanje, met hotel Samba als verblijfsplek, voorzien van alle mogelijke faciliteiten op zowel trainings als vrijetijd gebied, om zich zo optimaal voor te breiden op het 2e deel van het seizoen.

Alle meiden/vrouwen zijn al op allerlei manieren hard bezig om geld in te zamelen via o.a. de “Hoodie” actie, ook de trainers, het bestuur, onze sponsors en vrijwilligers doen er alles aan om dit kamp tot een succes te maken, want er is meer geld nodig om de eigen bijdrage zo laag mogelijk te houden. Buiten deze eigen bijdrage van € 200 zijn er geen extra kosten voor de speelsters, met uitzondering van eventuele privé uitgaven natuurlijk. Het trainingskamp is inclusief hotelkamer, ontbijt, lunch, diner, vluchten van en naar Spanje, alle vervoer, alle trainingen en de door de staf en spelers ter plekke georganiseerde activiteiten. Maar naast de “Hoodie” actie kunt u ook meedoen aan de “Pie in de Face” wedstrijd, waarbij u op een speler of staflid kunt stemmen voor €1 per stem. Diegene met de meeste stemmen aan het einde krijgt tijdens het Halloweenfeest op 30 Oktober letterlijk de “Pie” (slagroomtaart) in zijn gezicht gesmeerd… Tevens kunt ervoor kiezen om gewoon een donatie te doen via onze “Crowdfunding”, alle bedragen zijn welkom.

Al deze acties vind u op deze speciale Trainingskamp Actie Pagina.

Wij danken jullie allemaal voor de steun die er telkens weer is.

De vrouwenselectie van Ter Leede.

“PIE in the FACE”

( Stand per 2023-10-25 03:29:34 )

NaamPunten
Vince855
Kim815
Mo715
Job675
Bekijk de volledige stand

CROWDFUNDING

Help de vrouwen mee op kamp
(ieder bedrag is welkom)

Trainingskamp 2024
€ 20.150,00 / € 30.000,00

DIVERS

Voor de “Hoodies” kunt je direct met de individuele speelster contact opnemen of ons een email sturen. Deze actie loopt tot ongeveer medio oktober.

“In de koker”

  • Halloween Party eind oktober
  • Feest in November
  • Eventueel Kerst Gala

“Reeds binnen”

  • “Ladies Night”
  • Bijdrage vrouwenbestuur
  • Eigen bijdrage
  • Harbour Run. in het weekeinde van 30 september-1 oktober was een deel van de Ter Leede Vrouwen selectie aanwezig om binnen de organisatie van de Harbour Run Rotterdam hun steentje bij te dragen. Tijdens het 10-jarige jubileum van deze Run hadden 18 speelsters zich opgegeven om de organisatie te helpen en zo geld te verdienen. Lees hier het nieuws bericht.

Hieronder wat videos van Hotel en velden. Via deze link kan je ook een video van de velden bekijken.