Trainingskamp Spanje 2024

Beste speelsters,

Zoals bij velen van jullie bekend willen we dit jaar met iedereen op trainingskamp gaan en dan het liefst naar een warme bestemming met goede voetbal mogelijkheden/faciliteiten en met als uitgangspunt een zo laag mogelijke eigen inbreng van jullie.

Inmiddels hebben we een mogelijkheid om van 11 t/m 14 januari 2024 naar Lloret de Mar in Spanje te gaan, met hotel Samba als verblijfsplek, met alle mogelijke faciliteiten op zowel trainings als vrijetijd gebied. De kosten hiervoor bedragen ongeveer € 450 p.p.

Niet alleen jullie zijn al druk bezig om geld in te zamelen via o.a. de “hoodie” actie, ook de trainers, het bestuur en sommige vrijwilligers doen er alles aan om dit kamp tot een succes te maken. Echter een eigen bijdrage van maximaal € 200 is niet te voorkomen. Verder zijn er geen verplichte kosten en het trainingskamp is inclusief hotelkamer, ontbijt, lunch, diner, vluchten (incl. 25kg bagage) van en naar Spanje, alle vervoer, alle trainingen en de door de staf en spelers ter plekke georganiseerde activiteiten.

Hiervoor hebben we wel jullie akkoord nodig om te weten of je wel of niet meegaat, omdat we een definitief antwoord moeten geven aan de organisatoren van het kamp aangezien een offerte slechts tijdelijk geldig is. Willen jullie daarom voor a.s. maandag (18 september) het formulier op deze pagina invullen uiterlijk zondag avond dus!

Het invullen via de website maakt het voor ons sneller inzichtelijk of we alles kunnen doen zoals gepland.

Zodra het definitieve aantal bekend is kunnen we ook het exacte programma aan jullie doorgeven.

Heb je vragen, stel ze gerust aan Vince, Chris of Dick

Trainingskamp

Hieronder wat videos van Hotel en velden. Via deze link kan je ook een video van de velden bekijken.