Trainingskamp Spanje 2024

Beste speelsters,

UPDATE

VÓÓR zondag avond 1 October invullen!

We gaan op trainingskamp van 11 t/m 14 januari 2024 naar Lloret de Mar in Spanje te gaan, met hotel Samba als verblijfsplek, met alle mogelijke faciliteiten op zowel trainings als vrijetijd gebied. De kosten hiervoor bedragen ongeveer € 450 p.p.

Het is helemaal top dat jullie al druk bezig zijn om op allerlei manieren geld in te zamelen via o.a. de “hoodie” actie, ook de trainers, het bestuur en sommige vrijwilligers doen er alles aan om dit kamp tot een succes te maken. Buiten de eigen bijdrage van € 200 zijn er geen extra kosten met uitzondering van eventuele privé uitgaven natuurlijk. Het trainingskamp is inclusief hotelkamer, ontbijt, lunch, diner, vluchten (incl. 25kg bagage) van en naar Spanje, alle vervoer, alle trainingen en de door de staf en spelers ter plekke georganiseerde activiteiten.

Voor de vluchten hebben we echter niet de mogelijkheid oma allemaal tegelijk te vliegen om zo de kosten beperkt te houden. We kunnen nu maximaal 15 deelnemers op donderdag ochtend laten vliegen en het grootste deel van de groep moet dus al op woensdag avond vliegen. Via onderstaand formulier kan je je voorkeur aangeven (kies alleen voor de optie “alleen donderdag” als je ook echt niet kan op woensdagavond omdat er enkelen zijn die echt niet op woensdag avond kunnen vliegen!)

Dit zijn de vluchtschema’s:

  • Woensdag 10 januari 2024 vertrek Amsterdam 19:25 (dus uiterlijk 17:25 op de luchthaven), aankomst Barcelona 21:40
  • Donderdag 11 januari 2024 vertrek Amsterdam 07:00 (dus uiterlijk 05:00 op de luchthaven), aankomst Barcelona 09:15
  • Op zondag 14 januari 2024 vliegen we allemaal gezamenlijk terug om 13:25 vanaf Barcelona en aankomst Amsterdam om 15:55

Heb je vragen, stel ze gerust aan Vince, Chris of Dick

Formulier

Trainingskamp Gegevens Deelnemers

DEELNEMER KAMP 2024

 

REISDOCUMENTEN

 

NOOD CONTACTPERSOON & ALLERGIEËN

 

TEAM / ANDERS

 

VLUCHTEN

 

BETALING & ONDERTEKENING

Hieronder wat videos van Hotel en velden. Via deze link kan je ook een video van de velden bekijken.