This post was originally published on this site

De selectie is inmiddels compleet.

De afgelopen weken zijn wij er ook in geslaagd om twee trainers te vinden die Kim gaan assisteren bij Vrouwen 2.

De technische commissie is bijzonder blij dat Andy Huis zal doorgaan met zijn rol als assistent. Verder zal de nieuwe trainer van Ter Leede O23 Bryan Burger aansluiten als assistent.

Mizuki heeft afgelopen seizoen een grote inbreng gehad bij Vrouwen 1. Helaas is zij inmiddels teruggekeerd naar Japan en heeft daar inmiddels een contract getekend in de hoogste Japanse pro league. Heel leuk voor haar. Zij is daar gepresenteerd en op haar uitdrukkelijke verzoek in het Ter Leede shirt. Als blijk van grote waardering voor het afgelopen seizoen.

Op onderstaande links kan je de foto’s van de presentatie zien

web site: https://stellakanagawa.nojima.co.jp/cn38/pg1263571.html

twitter: https://twitter.com/nojimastella/status/1675036627142598657

instagram: https://www.instagram.com/p/CuJUm9bveX-/

De vervanger voor Mizuki heeft zich ook al aangemeld, komend seizoen zal Anna Shimizu deel uit maken van de selectie van rood geel. Anna is 22 jaar en afkomstig van Actonians LFC in Engeland. Mizuki kwam ook van deze  vereniging. .Anna is op meerder plaatsen inzetbaar en zal ook zeker een inbreng gaan krijgen in onze selectie.

Tot slot keert ook Mirthe Bos terug bij Ter Leede. Mirthe heeft een aantal jaren een studie gevolgd in de USA en heeft daar deelgenomen aan de college competities. Wij kennen Mirthe als een stoere verdediger die de duels niet schuwt. Welkom terug.

25 juli a.s. gaan we weer beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het oefenprogramma zal deze week worden gepubliceerd.

Tags: