This post was originally published on this site

Zoals velen van jullie vast al gehoord hebben, gaan we bij Ter Leede over van Heineken naar de AB InBev brouwerij. De grootste wijziging die jullie hiervan gaan meekrijgen is, dat ons tapbier Hertog Jan gaat worden.

Op woensdag 6 december zal hiervoor onze bar “verbouwd” worden; de tappunten achter de bar, in de sponsorhome en buitenbar moeten worden aangepast. Achter de bar zal er ook een extra (wissel) tappunt komen voor “speciaal bieren”.

Om deze verbouwing te kunnen uitvoeren moeten de 500 lt tanks leeg zijn. Op dit moment hebben we nog 1 halfvolle tank en wij hopen dat we daar aankomende zaterdag, 2 december, genoeg aan hebben. Mocht het niet voldoende zijn, dan is er ook nog tapbier beschikbaar in het Sponsorhome. Dit is niet ideaal, maar het is geen optie om nog Heineken bier te bestellen, omdat we geen bier willen overhouden. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

Na de verbouwing is de bar, als alles goed gaat, op donderdagavond 7 december weer gewoon open, maar dan wel met 4 extra “speciaal bieren” op de (wissel) tap, nml;

– Hertog Jan Grand Prestige, Hertog Jan Weizener, Leffe Blond en Tripel Karmeliet.

Van de speciaal bieren die we op dit moment hebben, zullen er een aantal verdwijnen en voor andere zal er een AB InBev alternatief komen. De “speciaal bieren” die uit ons assortiment gaan, zullen de komende tijd in de aanbieding zijn.