This post was originally published on this site

Ter Leede verslag over Pupil van de week.

Ik kwam om tien over 1 aan op Ter Leede toen werd ik goed ontvangen, toen ik ontvangen werd gingen we naar de sponsor kamer en daar moest ik iedereen een handje geven.

Toen ik iedereen een handje had gegeven gingen we naar de kleedkamer, daar ging ik ook allemaal een handje geven.

Toen ik klaar was met handjes geven ging ik aankleden en ging ik mee naar het veld om op te warmen. Toen we waren opgewarmd gingen we naar de kleedkamer en ik naar de scheidsrechters kamer waar ze omkleden. Ik werd daar goed ontvangen. Ik moest daarna oplopen en gelijk de bal op de vrachtwagen leggen en daarna rijden tot de middenstip.

Toen ik tot de middenstip had gereden moest ik de aftrap nemen en had ik gescoord😁.

 

En toen begon de wedstrijd, het was een spannende wedstrijd tegen de koploper [HBC], in de eerste helft streden we, maar helaas geen doelpunt.

Toen het rust was gingen we naar de kleedkamer gingen kregen we een bespreking van de coach, het was stil en iedereen luisterde.

Toen ging iedereen weer naar buiten en begonnen ze volle bak beginnen aan de 2de helft niet heel veel daarna werd de 1-0 gemaakt en daarna werd de 2-0 gemaakt.

De keeper van HBC was een beetje boos en had al een gele kaart ik vond dat hij rood moest krijgen😅. Toen de wedstrijd was afgelopen was iedereen heel blij want het was dus 2-0 geworden🥳. Toen we naar de kleedkamer gingen werd de tafel al gegooid en waren ze aan het dansen, dat vond ik heel erg leuk. Toen kreeg ik een pupil van de week shirtje met alle handtekeningen erop en ging ik me omkleden. 

Toen ging ik weer naar mijn moeder toe naar het sponsor kamer en had ik een broodje kroket gehaald. Ik werd toen naar voren geroepen door Ed en toen hadden we een liedje gezongen omdat hij jarig was. Ik mocht boven op een stoel staan en toen mocht ik vertellen over de dag en of ik het leuk vond ze vroegen of ik nog had gespeeld deze dag en ja dat was 2 keer en twee keer gewonnen. Toen we dat hadden gehad gingen Marc en Ed mij cadeaus geven en ik vond het heel leuk, ik ging daarna weer zitten en toen had ik een foto met de ballenjongens en met de scheidsrechters gedaan. Ik vond het dus een leuke dag!!!!

met vriendelijke groet, Jesper de Groot