This post was originally published on this site

Beste Leden, Sponsoren en Vrienden en Vriendinnen,

Wij zijn verheugd om U allen uit te nodigen voor een bijzonder en culinair evenement dat gaat plaatsvinden in de kantine van onze geliefde club.
Ter ere van ons aanstaande trainingskamp, willen wij graag een gezamenlijke inspanning leveren om de benodigde fondsen op te halen en tegelijkertijd een onvergetelijke avond met elkaar te delen.

De opbrengst van dit diner zal rechtstreeks worden gebruikt om ons trainingskamp te financieren.

Wat is er nu beter dan samen genieten van geweldig eten en geweldig gezelschap ?

Daarom organiseren we een exclusief 7-gangen diner dat openstaat voor onze sponsoren, ouders van spelers, vrienden en vriendinnen. Dus nodig gerust iedereen uit die U wilt meenemen om dit evenement nog specialer te maken !

Onze getalenteerde chef-koks zullen een smaakvol menu bereiden met 7 heerlijke gangen, waarbij elk gerecht zorgvuldig is samengesteld om uw smaakpapillen te verwennen.

We beloven een avond vol gastronomische verrassingen en onvergetelijke momenten, allemaal in de gezellige sfeer van onze kantine. Om Uw reservering te bevestigen en Uw plaats veilig te stellen, kunt U een email sturen naar terleedediner2023@outlook.com met het aantal gasten dat U wilt meenemen. Wees er snel bij, want vol is vol en we willen uiteraard niemand teleurstellen. Dus zorg ervoor dat U snel reserveert om Uw plaats te garanderen.

Laten we samen een geweldige avond beleven, onze banden versterken en onze club ondersteunen terwijl we genieten van een voortreffelijke maaltijd. We hopen dat u zich bij ons aansluit voor dit speciale evenement en help ons om ons doel te bereiken. Als U vragen heeft of meer informatie nodig heeft, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken uit naar uw aanwezigheid en steun.

Met sportieve groet, Heren Selectie Ter Leede 1.