This post was originally published on this site

JCI organiseert samen met VV Ter Leede op vrijdag 8 september 2023 een voetbaltoernooi voor alle kinderen van het ISK Duin- en Bollenstreek. Er wordt naar verwachting met 7 tot 8 teams in half veldvoetbal gevoetbald. Het middag vullende sportprogramma begint om 14:30 uur op locatie van Ter Leede te Sassenheim. Met dank aan VV Noordwijk, VVSB Noordwijkerhout, FC Lisse, VV Katwijk, R.V.V.V. Teylingen en L.J. Sport liggen er tenues klaar voor de kinderen om in te voetballen. Na het voetbaltoernooi staat er een heerlijke maaltijd klaar verzorgd door de sponsor Join Program (Enbiun) en volgt er een mooie prijsuitreiking.

Wat is ISK?

ISK is een internationale Schakelklas voor alle vluchtelingenkinderen met als doel een zo snel mogelijke doorstroom naar het reguliere onderwijs. De ISK Duin- en Bollenstreek is in mei 2016 gestart in Katwijk. Nu zijn er twee vestigingen, een vestiging in Lisse en in Rijnsburg. De ISK biedt onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 12-18 jaar, die nog maar kort in Nederland wonen en die de Nederlandse taal nog niet beheersen. De verblijfsduur op de ISK is ongeveer 2 jaar. Na de ISK stromen de leerlingen door naar het regulier VO/MBO onderwijs.

Wie is JCI Bollestreek?

JCI Bollenstreek is een netwerkclub van de Duin- en Bollenstreek, voor jonge ondernemende en leidinggevende mensen. JCI is gericht op netwerken, business, training, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. JCI organiseert, jaarlijks, twee evenementen voor het goede doel. Het voetbaltoernooi voor de ISK-kinderen is daar één van voor 2023.

Ben jij jong  (tot en met 40 jaar), ondernemend en maatschappelijk betrokken? Kom een keer kennismaken met de JCI Bollenstreek. Je kunt je aanmelden via: info@jcibollenstreek.nl.

Bedankt VV Ter Leede

VV Ter Leede stelt de kantine en voetbalvelden onder begeleiding van vrijwilligers en JCI Bollenstreek beschikbaar aan de vluchtelingenkinderen. VV Ter Leede, veel dank voor jullie inzet en bijdrage aan dit mooie sportevenement voor vluchtelingenkinderen.

Wij kijken uit naar een geslaagd voetbaltoernooi op vrijdag 8 september 2023 en hopen op herhaling. Nogmaals aan alle betrokkenen namens de JCI Bollenstreek en Duin-/ en Bollenstreek, heel erg bedankt!!!

Namens de sociale commissie van JCI Bollenstreek.