Ter Ladies

Al jarenlang spelen de Ter Leede Vrouwen op landelijk niveau. Om zich te kunnen handhaven aan de top van het nationale amateur Vrouwenvoetbal en om voor jonge en talentvolle speelsters een aantrekkelijke club te blijven, moet Ter Leede zich blijven ontwikkelen. Naast optimale organisatorische faciliteiten zijn financiële middelen daarbij onontbeerlijk.

Om deze reden is enkele jaren geleden Ter Ladies opgericht. Ter Ladies staat voor een groep mensen die het Vrouwenvoetbal bij Ter Leede in hun hart hebben gesloten en door hun financiële bijdrage aan de Ter Ladies hun steentje bijdragen om het Vrouwenvoetbal in Sassenheim aan de top te houden. Door corona hebben de activiteiten de laatste tijd helaas op een laag pitje gestaan maar met ingang van het nieuwe seizoen willen wij de Ter Ladies nieuw leven inblazen.

Draagt u het Vrouwenvoetbal bij Ter Leede een warm hart toe en wilt u meewerken aan het aan de top houden van het vrouwenvoetbal bij Ter Leede, dan nodigen wij u uit om lid te worden van Ter Ladies. Iedereen kan lid worden, jong en oud! Als lid steunt u het Vrouwenvoetbal bij Ter Leede met een jaarlijkse bijdrage vanaf 50 euro per jaar. Met deze jaarlijkse extra inkomsten kan de Vrouwencommissie van Ter Leede nog beter en professioneler aan de slag en de kwaliteit van speelsters en staf meer en meer verbeteren.

Wat krijgt u als lid van de Ter Ladies hiervoor terug?

  • Naamsvermelding op het Ter Ladies bord in ons clubgebouw en indien gewenst op de website.
  • Uitnodiging voor een “Meet & Greet” op een aantal wedstrijddagen in het seizoen. Naast het bijwonen van een aantrekkelijke thuiswedstrijd bent u dan welkom om samen met de Vrouwenselectie, staf en sponsoren een hapje en een drankje te nuttigen.

Bent u enthousiast geworden en mogen wij op uw steun rekenen? Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan via onderstaand e-mailadres of via het formulier op deze pagina

Namens de gehele Vrouwenafdeling zijn wij u dankbaar.

terladies@terleede.nl

De huidige Ter ladies leden:

Insgate B.V.Freeline OrganicsBert van der Tholen
Robin van EgmondPeter KostZoë en Siem
Jan GeenjaarCo en Yvonne van der KrogtStiena en Jan
Henk van GervenAngèle KusterFamilie van der Vaart
Ronald van GoolJan en TherèseThomas Veuger
Rosa van GoolRuud en MilaRonald en Marion Vonk
Lies en Leo van HaasterenDushiBarladies
Jan en Marjan van HarskampIan NieuwenhuisJaap Wijntjes
Familie HendriksArie PhilippoDirk Wilbrink
Jan Willem HesselinkDóris PiresRob Zegers
Bart HoubenFamilie SchrijverFerdinand Zandbergen
Andre van BeelenChris van den BergDe Jongens
Dick van DoorenEd van den BergFamilie de Bruijn-Molenaar
Garsield BonsJack BloemendaalKimberley en Marleen
Multi-Dimensions B.V.Niek en Ditte BloemendaalRon van den Berg
Willem BuijsXS2SOLARHennes Zoet
TANBert KemnerMarion en Frank
Frank KuijperCaroline verschoorC. van Bladel
Joyce de ReusMandy van DijkEllen Kemner
Carlo en EstherAmber RodriguesRuud Westerbeek
Daan SchnurHassan AzoumFamilie Scheltus

Na ruim 70 jaar lid van Ter Leede speelde ik o.a. met Jaap Verbeek in de senioren. Dezelfde Jaap Verbeek is de belangrijkste persoon geweest in de start, en oprichting van het vrouwen voetbal bij Ter Leede, ik was zijn assistent. In januari 1976 werd het eerste vrouwen elftal opgericht. Volgens het bestuur van toen een dood geboren kindje, nu in de bloei van haar leven. In 1994 promoveerde Vrouwen 1 naar de eredivisie en nu nog steeds. Wij zijn toen uit heel Nederland door goede spelers benadert. Het ene kampioenschap na het andere was het resultaat met vele bekende, en nu ook beroemde namen. UEFA organiseert een Europacup toernooi voor landskampioenen voor vrouwen. De eerste Europese finale is gespeeld bij Ter Leede. De UEFA was zeer te spreken over de zeer goede organisatie, slapen eten in Noordwijk, voetballen in Sassenheim. In die periode was Ter Leede met soms 6 speelsters hofleverancier bij de KVNB. Bij het begin van het betaalde voetbal zijn wij 14 speelster kwijtgeraakt aan het betaalde voetbal. Vanaf toen zijn wij als familie ten alle tijden de vrouwen blijven sponseren. Lid worden van de Ter Ladies en extra donaties hoort daarbij. Ter Leede vrouwen is een zeer belangrijk onderdeel in onze vereniging en zal dit ook blijven.

 –  Nico Bloemendaal

Wordt u ook “Ter Ladies” lid? Vul dan onderstaand formulier in.

Ter Ladies lidmaatschap formulier

Dit formulier delen? Laat onderstaande QR code zien of download hem door op het plaatje te klikken.

Mobiele versie

<- Mobiele (korte) versie

Web (lange) versie ->

WEB versie